kahramanmaras Şubesi

Kahramanmaraş Gezisi

Polis Eşleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Nurdan CEBELOĞLU öncülüğünde gezi programı düzenlendi. Dernek Üyelerimizin moral ve motivasyonunu, birlik ve beraberliğini artırmak amacıyla düzenlenen programda Kahramanmaraş’ın tarihi güzelliklerini yaşatan ve yansıtan yerler gezildi. Sırasıyla kış turizminin merkezi Yedikuyular, Akdeniz’in gözdesi konumunda olan Başkonuş Yaylası, Ceyhan Nehrinin doğduğu yer olan Elbistan İlçesi, Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) Külliyesi ve Kutsal Mağara ile Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerinin bulunduğu Tarihi Kapalı Çarşı gezildi. Sayın CEBELOĞLU ve dernek üyelerimiz ile son olarak Kahramanmaraş’ın meşhur Maraş Dondurmacısı “MADO” ziyaret edilerek gezimiz sona erdirildi.